RÓLUNK

A FOTÓZÁSRÓL

 

A fotózásra a "KAPCSOLAT" menüpont alatt található telefonszámon, e-mailben, illetve a facebook- oldalamon lehet bejelentkezni. Az átlagos előjegyzési idő 1 hónap, az év vége előtti főszezonban ez jelentősen megnövekedhet.
A bejelentkezés során megbeszéljük, hogy szükség van-e sminkre. A fényképezés időtartama az előkészületektől függően 1,5 - 2 óra.
A fotózás művészet. Mint ilyen, értéke többek között teljességében rejlik. A digitális képalkotás megjelenésével a számítógépes utómunkálatok (hétköznapi nevén „retusálás”) a fotóművészet szerves részévé váltak. Utómunka nélküli nyers képet lelkiismeretes és igényes fotográfusként nem adok ki a kezemből.
A képek a fotózástól számított 7-14 napon belül készülnek el. Az elkészült képeket a weboldalamon egy külön kialakított könyvtárba töltöm fel, amit csak az általam megadott kóddal lehet megtekinteni, így biztosítva, hogy a fotóalany hozzájárulása nélkül más ne láthassa a róla készült képeket. A könyvtárba feltöltött fotók közül választható ki a megrendelt csomagnak megfelelő mennyiségű kép. A kész anyagot logóval ellátott pendrive-on, akár plakát méretben is minőségromlás nélkül előhívható felbontásban adom át.

 

 

STÚDIÓ

 

Stúdió

Jól megközelíthető, letisztult, modern és elegáns közegben várom vendégeimet.

Felszerelés

Különböző stílusú és témájú képekhez többféle hátteret, kelléket és kiegészítőt biztosítok.

Környezet

Kutyabarát, a kedvencek kényelmét is szolgáló műterem.

 

SMINKESEK, AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZOM

 

Koncz Ági


Katushka Balla-Rab

makeup.blog.hu/
www.facebook.com/sminkblog/